Lasituspal­velumme Turussa

Lasinkorjausta ja muita lasitus­palveluita Turun alueella

Lasitusliike Roininen Oy on turku­lainen, vuodesta 1975 asti toiminut lasitusalan yritys. Tarjoamme kattavaa lasituspal­velua täysin asiakkaan tarpeen mukaan. Valmistamme eristyslasit itse, jolloin saamme ne tehtyä nopeasti ja mittatarkasti. Hoidamme myös lasin asennuksen, joten saat kaikki lasitus­palvelut samasta paikasta.

Olemme erikoistuneet lasinkorjauksiin ja tarjoammekin lasinkorjaus­päivystystä vuor­okauden ympäri koko Varsinais-Suomen alueella. Ota meihin siis yhteyttä, kun tarvitset pikaista korjausta tai ensiapua rikkoutu­neelle lasille, kuten ovilasille tai näyteik­kunalle. 

Varastostamme löytyy myös akryylia ja polykarbonaattilevyä.

Muista meidän 24 h -päivystyksemme 040 5076667

Keittiön välitilanlasit, kaidelasit, saunan­lasit, peilit ja liukuovet sekä takan­eduslasit Turussa

Kauttamme saat monipuolista lasitus­palvelua. Valmistamme ja toimitamme kaikki keittiönlasit, kuten keittiön väli­tilanlasit, saunanlasit, saunan lasi­seinät ja lasiovet, mittatilaus- ja standardi­peilit ja -liukuovet sekä palotur­valliset takanedus­lasit. Rakensit sitten uutta tai remontoit vanhaa, ammatti­taitoinen henki­löstömme auttaa sinua valitsemaan omaan tarpeeseesi parhaiten sopivat lasitus­ratkaisut.

Eristyslasit

Valmistamme itse eris­tyslaseja asiakkaan tarpeen mukaan. Koska teemme ne itse, pystymme toimimaan hyvin nopealla aikataululla ja asentamaan tilaamasi eristys­lasit jopa seuraavana arkipäi­vänä.

Haluatko kysyä jotain palvelui­himme liittyen? Ota meihin yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa juuri sinua.