Lasituspal­velumme Turussa

Lasinkorjausta ja muita lasitus­palveluita Turun alueella

Lasitusliike Roininen Oy on turku­lainen, vuodesta 1975 asti toiminut lasitusalan yritys. Olemme erikoistuneet lasinkorjauksiin sekä eristyslasien valmistukseen ja tarjoammekin lasinkorjaus­päivystystä vuor­okauden ympäri koko Varsinais-Suomen alueella.

Tarjoamme kattavaa lasituspal­velua täysin asiakkaan tarpeen mukaan. Valmistamme eristyslasit/lämpölasit itse, jolloin saamme ne tehtyä nopeasti ja mittatarkasti. Meiltä löydät myös murronsuojalasit, varastokoon takaneduslasit, saunanlasit  ja peilit.Hoidamme myös lasin asennuksen, joten saat kaikki lasitus­palvelut samasta paikasta.

Olemme erikoistuneet lasinkorjauksiin sekä eristyslasien valmistukseen ja tarjoammekin lasinkorjaus­päivystystä vuor­okauden ympäri koko Varsinais-Suomen alueella. Ota meihin siis yhteyttä, kun tarvitset pikaista korjauslasitusta tai ensiapua rikkoutu­neelle lasille, kuten ovilasille tai näyteik­kunalle.

Varastostamme löytyy myös akryylia ja polykarbonaattilevyä.

Muista meidän 24 h -päivystyksemme 040 507 6667

Keittiön välitilanlasit, kaidelasit, saunan­lasit, peilit sekä liukuovet Turussa

Kauttamme saat monipuolista lasitus­palvelua. Valmistamme ja toimitamme kaikki keittiönlasit, kuten keittiön väli­tilanlasit, saunanlasit, saunan lasi­seinät ja lasiovet, mittatilaus- ja standardi­peilit ja -liukuovet. Rakensit sitten uutta tai remontoit vanhaa, ammatti­taitoinen henki­löstömme auttaa sinua valitsemaan omaan tarpeeseesi parhaiten sopivat lasitus­ratkaisut.

Takaneduslasi on kaunis,turvallinen ja helposti toteutettava ratkaisu.

Varastostamme löytyy 6mm kirkas,karkaistu,fasettihiottu takaneduslasi,koot 400x700/750/800/850/900/950/1000/1200.

Meiltä saa myös mm.kiukaan luukkuun tarkoitettua robax lasia (tulenkestävä).