Peilit ja tausta- ja pöytälasit Turussa

Saat meiltä helposti puhdistet­tavat ja kauniit tausta­lasit keit­tiöön ja pöytälasit erilaisiin pöytiin mittojen mukaan Turun seudulla ja koko Varsinais-Suomen alueella.

Ota yhteyttä!

Keittiön tausta­lasit

Helposti puhdistettavat ja siistit taustalasit, toiselta nimeltään välitila­lasit, ovat syrjäyt­täneet keittiön laatoitus­ratkaisut monessa kodissa. Lasitettu seinä on keittiössä hyvin käytännöllinen siivouksen ja hygienian kannalta. Se tuo myös modernia raikkautta keittiön yleisil­meeseen ja toimii jo itsessään kauniina sisustus­elementtinä.

Lasitus­liike Roinisen taustalasit ovat paksuudeltaan kuusi millimetriä. Meiltä saat useita värivaihtoehtoja, joita ovat: 

  • kirkas (float-lasin tavanomainen, hieman vihertävä sävy) 
  • optiwhite (rautavapaa lasi, josta on poistettu lasin vihertävyys)
  • kiiltäväpintainen, maalattu purewhite (puhtaanvalkoinen) 

Kuvassa on purewhite kiiltäväpintaista lasia.

Lue lisää yrityksestämme

Peilit sekä peililiukuovet

Konekantamme sisältää hioma­koneen, jolla peiliin tai lasiin saadaan hiottua fasettihionta.

Valmistamme peilit sekä peililiukuovet  asiakkaan tarpeen mukaan. Lasitusliike Roininen Oy toteuttaa peilit vuosien kokemuksella.

Pöytälasit

Valmistamme myös pöytien lasikannet asiakkaiden omien kalusteiden mittojen mukaan. Pöytälasin paksuus on usein kuusi millimetriä. Ruokapöydällä on suositeltavaa käyttää karkaistua lasia. Karkaisematon lasi käy puolestaan esimerkiksi olohuoneen pöytään tai sivupöydälle, mitkä eivät ole niin kovassa käytössä.

Lue myös fasettihionnasta
Yhteydenottokuvake

Tilaa sisustuslasit ja peilit Lasitusliike Roininen Oy:ltä Turusta!

Yhteystiedot